PROMO_CARD_nostamp
shadow

Modele de impletituri cu andrele ciorapi

[…] si mai subtirele (doua perechi), AC si ATA la culoare. Modèle: un Ochi PE FATA, un Ochi PE dos (punct semi-élastique). * Montam 68 Ochi. Tricotam modelul 5 randuri (dus-intors). Inmultim Cate un Ochi de o parte si de […] Ciorapii tricotați astfel IES foarte reușiți și confortable. Posté par Andreea sur Février 28, 2010 à 11:22 PM un Ochi trasat: tricotăm ochiul 1 şi ochiul 2 PE faţă; trecem ochiul 1 peste ochiul 2 obţinînd astfel o scădere. Dar ce parère ai despre acești papucei-șosete potriviți pentru casă? Par a fi foarte călduroși și comozi. Cu puțină îndemânare îi potï tricota și tu pentru a avea grijă ca picioarelor Tale să le FIE și cald, și plăcut. Tricotatul acestui Model de papucei de NUMERIQUE este simplu și ar putea să îi reușească chiar și unei meșterițe începătoare. Thx..

Dar se pare ca intr-un final am inteles:))) mi-a iesit calcaiul:))) fara sa fie cusut PE laterale:D.. Deci.. de acum MERG spre bine… Multumesc:) Cat sunt de simpatice, cele cu inimioare sunt preferatele Mele:) foarte Frumos tutorialul:) Pentru sosete de copil, marimea 22 cu Cate ochiuri trebuie sa incep? Multumesc, Danieka […] 1: Montam 88 de Ochi. Randul 2: Tricotam 2 Ochi PE FATA, 2 Ochi PE dos pana la sfarsitul randului (Model de Banda elastica). Randul 3: Tricotam 2 Ochi PE […] MĂ Bucur că vă ajută această pagină. Săptămîna asta voi Publica şi alte modele de copii, în afara celor publiez deja. . Şosetele în combinaţie cu sandale sau cu pantofi nu reprezintă neapărat o noutate, însă nu multe femei au curajul de a încerca aşa ceva.

Şosetele sunt acele accesorii care pot schimba complet o ţinută. Ochiul PE dos. Aşezăm firul Liber PE andreaua DIN mîna Stângă în faţa ochiului pe care îl lucrăm; trecem andreaua DIN mîna dreapta prin Ochi, prin spatele firului şi apucăm firul Liber trăgîndu-l PE dos; formăm astfel un Ochi PE dos. Pentru neconoscatorii limbajului andrelelor s-ar putea sa para o criptograma, sa stii! :) Alegem tipul Care corespunde aproximativ măsurilor luate, confruntăm însă fiecare măsură în parte, îndreptînd-o acolo unde nu se potriveşte. Cifrele tiparelor indică Centimetri. Completează mai jos detaliile Tale sau da clic PE un Icon pentru a te autentifica: Posté par botosei pentru bebelusi sur aprilie 14, 2010 à 2:33 PM vreau sa corsetez o caciutita pentru Nou nascut si nu stiu cum […] Verde cu Alb, are drept Model tabla de sah , un doua este facuta simplu, partea DIN FATA lucrata cu ochiuri PE FATA, partea DIN série cu ochiuri PE dos. Ambele se Lucrezia de Jur-imprejur, si sunt Gata Cat ai zice […] Îmbrăcămintea pentru copii trebuie cusută cu mîna, întrebuinţînd şi pentru cusut firul DIN Care s-a împletit. Începe un nou rând, lucrând PE ochiurile exterioare ALE fiecărui rând format DIN ochiurile rândului antérieur, PANA se vor obține din nou 22 de ochiuri. Astfel se formează partea de Jos a călcâiului ciorapului. Se tricotează încă 4 cm în partea DIN față a ciorapului, unind-o cu partea DIN série în același mod în Care s-a Unit partea de sus cu Talpa. Apoi se mai tricotează încă 4 cm de bandă élastiă.